Om Kirstine Bonde

Som sanger er Kirstine alsidig og har udover sit klassiske virke med ensembler og symfoniorkestre dette efterår sendt sit solo debut-album på gaden. Et album som ikke just har rod i den klassiske verden:

Sanger Kirstine Bonde har på sit debutalbum valgt at fortolke 9 af de største pop- og rock-hits, foruden en enkelt af hendes egne sange, og en sang af produceren og arrangøren Rasmus Bosse, hun i tæt samarbejde har skabt dette album med. Ideen med albummet har været at give disse store sange et andet, mere tidløst og intimt udtryk.

Et 80 mands symfoniorkester spiller de intime arrangementer, der er orkestreret med stor respekt for de originale værker. Kirstine Bondes smukke stemme giver sangene nye vinger at flyve på med dette store orkester, uden det på nogen måde bliver for meget.

”Det har været en spændende rejse at lave det her album og de her helt fantastiske sange, som man med god grund må have en vis ærefrygt overfor. Med den klassiske musik i mit DNA, samt flere hundrede koncerter bag mig gennem de sidste år, følte jeg mig først på nuværende tidspunkt klar til at dykke ned i det her materiale, jeg elsker så højt."

 Debutpladen rummer velkendte klassikere fra Cyndi Laupers "Time after Time", Peter Gabriels "Don’t Give Up" og Gnags’ “Danmark” til Nordahl Griegs evigt aktuelle sang “Kringsatt av fiender ” samt et helt nyt nummer "En skandinavisk stjerne” - en sang til minde om ofrene på Scandinavian Star.

Kirstine Bonde går et travlt efterår i møde med promovering af sit nye album samt turne med den britiske sanger Paul Potts, der blæste verden omkuld i 2008 som vinder af Britain’s Got Talent.


Kirstine er uddannet klassisk sanger fra konservatoriet i Esbjerg hos docent Armeen D. Rasmussen, hvorfra hun afsluttede sin uddannelse i 2010 med topkarakterer.

Efterfølgende har hun modtaget undervisning af professor Kirsten Buhl Møller, København, samt vocal coach Anne Rosing.

Kirstine har været solist med adskillige orkestre - blandt andet Esbjerg Ensemble, Vestjysk Symfoniorkester, Kolding Flyvehjemmeværns musikkorps og Archi Ensemble.

Kirstine har sunget flere opera- og operettepartier med Den ny Opera, blandt andet Maria Theresa i Farinelli, Flagermusen og Cosi fan tutte.

Hun optræder ofte i musicalsammenhæng blandt andet i 7-kanten, hvor hun har sunget i West Side Story, Evita, Spillemand på en tagryg, Grevinde Maritza og ikke mindst som hovedrolleindehaver i en ganske ung alder i Sommer i Tyrol.


Kirstine har gjort sig særdeles positivt bemærket i flere konkurrencer og vandt i 2009 2. præmien i den anerkendte konkurrence “Unge danske sangere”.

Kirstine grundlagde i 2010 festivalen, Hesselbjerg Musikfestival på Langeland sammen med Louise Hjorth og Katrine Kristiansen. Her har flere kendte musikere og komponister deltaget, blandt andet  Fuzzy og Per Nørgård. Sidstnævnte er desuden protektor for festivalen. 

 

 


 

 

 

 Kirstine Bonde

Musik til alle anledninger